; : Хубаво, вярваме ви! Ще ни ги покажете ли?: безкомпромисният народен анализ в рубриката

...
; : Хубаво, вярваме ви! Ще ни ги покажете ли?: безкомпромисният народен анализ в рубриката
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Снимайте наредените самолети с днешен вестник в ръка!

; : Хубаво, имаме вяра ви! Ще ни ги покажете ли?: безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.
teridan

" Не сме доставяли самолети " или " не сме доставяли самолети, предопределени за Украйна ". Щото второто звучи като някакъв тип опрощение - доставяли сме, но сякаш не сме знаели къде ще попаднат в последна сметка самолетите. Дори бавноразвиващ се може да се досети за къде са предопределени такива самолети, но нашето държавно управление наподобява и това интелектуално равнище не е достигнало.
 
teridan

Кой би могъл да допусна, че българския експорт на самолети в последна сметка ще попадне в Украйна. Българските властници постоянно са мислели, че Съединени американски щати ще сменят самолетите си с български Су-25 и в този момент са извънредно сюрпризирани.
 
Измама
Сертификатът за краен адресат е безусловно наложителен признак при всяка оръжейна договорка. " Не знаех " е опрощение за идиоти.
 
> > >
Трябва обаче да се спомене, че въпросният експорт е напълно законен, което твърдеше и Корнелия Нинова, с довода, че формален експорт за Украйна, няма. Така е - нямаше. Всъщност, изнасяме за партньорска страна, членка на НАТО... Иначе, на всеки образован е ясно, кой е действителния краен адресат, не по документи, несъмнено... Но за това, към този момент е виновна страната, която е " пренасочила " пратките в следствие. Ето по този начин вървят нещата.
 
Десислава
Отговорите би трябвало да се желаят от Гълъб Донев като министър ръководител на България и от Румен Радев като главнокомандващ на българската войска.
 
Хубаво, имаме вяра ви!
Ще ни ги покажете ли?
 
colibri
Ако са честни от МО-поканете публицисти с камери и покажете самолетите-толкова е просто. Със страдание ще отбележа, че към този момент нямам доверие и на една дума на министър Стоянов, да не приказвам за депутатите от комисията по защита.
 
тео
Сезира се военната прокуратура, която е длъжна да ревизира какво количество военни самолети е имала България в края на м.1/2022 и какво сега. Но в България това ще се води класифицирана информация и българските жители ше бъдат пратени за зелен хайвер. Както постоянно.
 
Класифицирана
Класифицирана, какъв брой да е класифицирана... Я виж по какъв начин добре беше информиран украинския дипломат...
 
На остаряла коза яре
Много е просто: преброяват се самолетите(естествено някой да не бъде 2-3 пъти преброен).Те не са загадка нито че ги има нито какъв брой са.Що се вършат драми? Журналисти-късе сте?Самите военни.Вие колониални прислужници ли сте или не сте?Май сте!
 
Рене от съпротивата
Снимайте подредените самолети в редичка с сегашен вестник в ръка другояче сте положителни в разстягането на локуми но никой не ви има вяра.
 
Su38
На ход е прокуратурата. Ако са дадени по един или различен метод, тъй като не е изпълнено решението на Народното събрание да не се дават самолети на Украйна. Ако не са дадени, от кое място произлиза погрешната тогава информация, че са дадени? Щото холандците и Блумбърг няма изгода да го измислят. Някой отсам играе против страната и Гешев е на ход. Както и остра реакция на страната във връзка измислиците по неин адре. Ако липсва такава, значи всичко в дописката е правилно.
 
Булава
Асо нашите и това са създали, са цялостни откачалки и ще дават отговор пред Господа. Все отново не мога да допускам, че чак до там да паднем. Трябва ясно да се изясни на нашите сътрудници и съдружници,че тия два народа дето се бият, те са ни освобождавали и с тях и с двата народа ни свързва кръвна история и връзка от епохи. Не можем ние да сме нито против едните нито против другите. Ние желаеме мир и те да се схващат а не да се убиват едни други, тъй като всичките сме една кръв,една религия,една история и така нататък Убивате се едни други приятелски млади момчета,православни за нелепости. Положението на България е внимателно и ние не желаем по никакъв метод да се месим в този спор и да вземаме страна нито за едните нито за другите. Този въпрос за българите е исторически и комплициран има има най разнообразни измерения. Никакво оръжие никаква страна в този братоубийствен спор. Ние не можем да сме против руси,белоруси,малоруси и народите на Руската федерация Украина или Белорусия. Там живеят и доста Българи и православни и мюсюлмани и нещата са доста,много комплицирани за нас.
 
такива вести
целят още веднъж същото - разединение и комплициране, и в последна сметка У НАС борба на всяко равнище, и да се " потвърди " че макар русофилският ни народ, и ние сме дейни участници в мелето на страната на Украйна. И Кулеба, и Москаленко, а и Zeленски от дълго време се пробват да създадат тъкмо същото с всяко тяхно изказване по адрес на България.
 
С.А.М.
Най-жалкият факт в цялата работа е, че Българската Армия бе съзнателно разсипана до такова равнище, че Ердоган би трябвало да изпрати единствено една ловна дружинка, които без проблеми ще окупират цялата ни страна.
 
Рене от съпротивата
Ердоган не му е належащо даже и ловци да изпраща, турците си имат задоволително политико-икономически лостове във България с цел да вършат каквото си изискат.
 
Ива
Тези дни има митинги в Германия, чак и Грета се появи, т.к. желаят уголемяването на въгл. кариера, цяло село би трябвало да се изсели, а ние питаме, желаеме позволение, ще затваряме...
 
В колониите
е по този начин.
 

Романс
Червени рози, шоколадови бонбони - да не сме " Св. Валентин "? Или това да не е епизод от " Ергенът "? Не е ли малко прекомерно? Впрочем Нинова да няма контракт за реклама на бонбоните?
 
розите
С този букет рози Радев желае не толкоз да стопли връзките с Нинова, едвам насочи обръщение към левия и русофилски електорат, който беше отчаян от колониалната и русофобска политика на неговото държавно управление - отводът му да наложи несъгласие на закона за одобрение на съглашението за оръжието за Украйна, отводът му да насрочи рефендум за отсрочване на периода за приемане на еврото, американското нуклеарно гориво за АЕЦ и т. н. Падащият му рейтинг демонстрира това.
 
шоу
Ако не друго, ще следим забавно политическо шоу. Очаква се Борисов да пристигна в Народното събрание за среща с Нинова, в отговор на жеста с избирането на Вежди Ражидов за ръководител на Народното събрание, с цел да се схванат Нинова и Борисов като мъже, както го приканваше тя преди години.
 
Мери
За стотен път запитвам големците, които не са от " простолюдието " за какво Швеция, Дания, Полша, Чехия, Унгария, Румъния не желаят и да чуят за еврото, не че не знам.... Дали Хампарцумян може да ми изясни, апелирам!
 
Ретранслатора
Както показах в предходен коментар така наречен Запад си научи урока и разбра, че с цел да унищожиш страна не би трябвало да я превръщаш във зложелател, а е нужно да я приобщиш към себе си и да наложиш надзор върху развиването й.
 
Министърът на деиндустриализацията
Деиндустриализация ------> Депопулация! Ще се оправим...
 
 
 
09 Яну 2023104620 Дек 2022635106 Дек 2022475903 Дек 2022153919 Ное 2022192017 Ное 20221792КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023301511 Яну 2023100416 Яну 202363028 Дек 2022932
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР